Comments ( 3 )

 • Leo

  Heb deze route gelopen 12 augustus ’19. Afwisselend en voor ons zestigers best wel pittig maar beslist de moeite waard. Mooi om eens Luik op deze manier te verkennen. Routebeschrijving is erg goed. Sommige paden waren wat dichtgegroeid maar toch nog goed te vinden.

  • Marc Teunissen

   Geweldige wandeling voor de liefhebbers van Luik. Je ziet delen van De stad die je waarschijnlijk nog nooit gezien hebt. Stevig maar voor iedereen goed te doen. Voldoende mogelijkheden voor koffie en bier !! Tel 3 uur voor wandeling met flinke pauze.

 • Stijn

  Wij hebben deze route op 21/02/2021 gewandeld onder een stralend zonnetje en onze kinderen van 5 en 10 vonden het heerlijk. Zeker een mooie wandeling al moet je het er wel bij nemen dat Luik niet de meest propere stad is. Maar de trappen van Bueren alleen al maken het de moeite waarde en de leuke smalle steegjes en paadjes zijn zeker een aanrader. Maar zoals vermeld in de beschrijving is het wel best een pittige wandeling.

Leave a Comment