1054. Maastricht

Comments ( 2 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Wandelen over het dak van “Mestreech” kun je wel over deze route zeggen, een paar hellinkjes maar daar krijg je wel schitterende vergezichten als beloning voor terug. De skywalk in deze route is natuurlijk de kers op de taart, prachtig uitzicht over de voormalige ENCI groeve.

  • Robert Blom

    Gistermiddag om 14:00 uur met een goede vriend verzameld bij station Maastricht om vanaf hier richting start wandeling te lopen. In kader van onze maandelijkse wandeling en wat ik bereikbaar per OV gekozen voor Maastricht. Ontzettend leuke/afwisselende wandeling met enkele klimmetjes, maar vervolgens getrakteerd op schitterend uitzicht. Diverse wijndomeinen onderweg en de ingang van het oude NATO hoofdkwartier wat erg indrukwekkend was. Bovenover de Pietersberg en Cannerberg en langs Fort Sint Pieter. Na dik 2,5 wandelen terug bij de sponsor van de wandeling en als afsluiting hier genoten van het (maandelijks wisselende) driegangen keuzemenu. Formidabel, top bediening, erg lekker en voor een mooie prijs. Absoluut een fijne woensdagmiddag/avond gehad tijdens deze (culinaire) wandeling!

Leave a Comment