Comments ( 3 )

 • An en Johan

  Gisteren de mooie en gevarieerde wandeling 1062 gelopen. De passage door het bunderbos is zeker de moeite.

 • Rob Wilders

  Gisteren deze wandeling met af en toe fraaie vergezichten gelopen. Blijkbaar had het in de voorgaande dagen hier geregend. In het Elslooërbos bleek de steile afdaling na het bord “Zone”, daar waar het pad afbuigt van het weiland, gevaarlijk. Het pad ligt hier in dwarsrichting ook vrij schuin. Als je hier wegglijdt lig je zo 6 meter lager in de Hemelbeek. Als je voordien ziet dat het wandelpad naast de meidoornhaag blubber is, kan je beter de veldweg rechtdoor volgen tot waar je bij de spoorbaan komt. Even later links het Bokkerijdersvoetpad opgaan dat op de verharde weg uitkomt. Bij 4., in Hussenberg pikt u de wandeling weer op.

 • John Verdult

  Vandaag deze route gelopen. Prima te doen nu de paden min of meer opgedroogd zijn.
  Inderdaad wat ongemak in het Elslooérbos door omgevallen bomen.
  Voor de rest een mooi en afwisselen parcours. Aanrader als dadelijk de fruitbomen in bloiei staan.

Leave a Comment