Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Een aanrader oor iedereen die van wandelen houd. Een prachtig gebied met heel veel afwisseling, zoals bospaadjes, groot heidegebied met prachtige (zand)paden en vergezichten. Ook een lekker moeraspad waar je zelf even het juiste pad moet kiezen, zeker als het een paar dagen geregend heeft. Je loopt van de ene verrassing naar de andere. Enige minpunt is de snelweg die je hoort, maar dat is ook weer afhankelijk van de windrichting. Dus ……. doen, deze wandeling !!!!!!!

 • Murielle

  Magnifique parcours, très dépaysant … la lande, les bruyères, les étangs, les sentiers sablonneux, … et même la plage !

  @mumu.larandonneuse

 • Annelies Hendrix

  Ee hele mooie wandeling, zéker een aanrader door mn de afwisseling in het landschap…
  de start was een beetje moeilijk, omdat bij de vijver het pad afgesloten was. Na links en rechts gelopen te hebben, toch weer de route kunnen oppakken.
  Er waren in de tekst een paar punten die aangepast zouden moeten worden:
  Bij punt 2: ‘aan de kruising met 2 bomen’…. is nog maar een boom en een stomp. ‘” Na 200 meter aan de Y splitsing R over het smalle bospaadje’….erg opletten, want dit is zeer moeilijk te zien….
  Bij nieuwe alinea .. ‘Bij zitbank en infobordje gaat u R’….. het kan aan ons hebben gelegen, maar we hebben geen bank en geen infobordje gezien.
  Bij 3, laatste zin is sprake van een blauwe driehoek….deze hebben we niet gezien.

  Bij punt 6 een aanvulling…. bij de tennisbaan, via het speelveldje kun je heerlijke koffie en vlaai krijgen… Een stop hier is heerlijk ontspannen…

  Dankjewel voor deze zeer mooie wandeling!!

 • Stefan en Ank

  Dit was echt een heel erg leuk rondje! Veel afwisseling en door de enorme hoeveelheid regen (en dus ook modder) ook nog avontuurlijk hier en daar. We hoorden de auto’s wel maar hebben genoten! Om de een of andere reden komen wij altijd veel meer dieren tegen dan andere mensen en vandaag was dat niet anders; er zat een enorm schattige kat bij de hoeve maar toen we op hem afliepen kwam er een wild zwijn de bosjes uitlopen. 15 meter is ons nét iets te dichtbij maar gelukkig schrok hij net zozeer van ons als wij van hem en liep hij de andere kant op.

Leave a Comment