Comments ( 3 )

 • Ralf Schatorie

  Vandaag 20 juni deze wandeling gewandeld. Het is een en al bos met leuke bospaadjes en een paar leuke vennen. Tevens loop je even door een villawijk, het ene huis is nog mooier dan het andere. Tijdens de wandeling nog een ree gespot, hij stond ons aan te kijken op zo’n 40 meter en bleef mooi staan. Het enige minpuntje is dat we zeker 12 mensen tegen kwamen met loslopende honden. Wij hebben ook een hond, maar deze loopt altijd aan de lijn. Ver is het een leuke wandeling waar wij weer van hebben genoten.
  Ralf & Dorien Schatorie.

 • Margriet

  Vandaag deze route gelopen. Mooie tocht, lekker herfstweer, leuke afwisselende bospaadjes , lekker rustig, dus coronaproof

 • Astrid

  Wie het leuk vind om door het bos te lopen, kan zijn lol op met deze wandeling. Heerlijk rustig, vele leuke (modderige) wandelpaadjes. De afwisseling met het stukje door de “villa wijk” van Waalre en de mooie vennen gaf de route wat extra’s. Ondanks het druilerige weer hebben we er weer een gezellige dag van gemaakt!

Leave a Comment