Comments ( 2 )

 • Jan en Petra

  Vandaag op deze prachtig zonnige winterdag de ingekorte 9,5 km route gelopen.
  Veel bos, weiland en langs de Dommel. Door de regen van de afgelopen weken trad de Dommel bijna buiten zijn oevers. Het gevolg, een héél drassige tocht met veel ‘klunen’ en soms zelfs springen over gladde boomstammen om geen natte voeten te krijgen.
  Hoge wandelschoenen zijn aan te bevelen.

  Zeker een aanrader in een drogere periode.

  Groetjes van Jan en Petra

 • Sjef Schmit

  Vandaag weer een rondje Waalre gelopen samen met wandeling 1065. Een mooi gebied met veel bossen en vennen. Normaal staan veel vennen droog, maar nu staan ze allemaal vol met water en waar in de beschrijving van de wandeling weiland staat kan het soms zijn dat het nu weer een ven is. Een mooi stukje langs de Dommel en weer terug in het centrum van Waale. In combinatie met het prachtige weer een heerlijke wandeling!

Leave a Comment