1073. Maasmechelen

Comments ( 5 )

 • Sjef Schmit

  Op 13 juni 2019 deze schitterende wandeling gelopen. Een prachtig gebied met heel veel variatie van kimmen, dalen, bossen, heide, open vlakte. Werkelijk alles zit erin en het is heerlijk om hier in deze omgeving te wandelen. Je kijkt je ogen uit. Op het terras bij de Statie is het goed vertoeven, zeker met een lekker glas Belgisch bier.

 • harry

  ik wandel deze route op 28 augustus 2019 en het is een bijna tropische dag; een afwisseling tussen zon en schaduw; onverwachte panorama’s; zeker en vast een 4-seizoenen wandeling; geen overbodige mededeling van jos om vanaf punt 5 de beschrijving aandachtig te volgen.

 • Annelies Hendrix

  Gisteren, 7-9-2021 deze route gelopen met prachtig zonnig weer. Helaas was de heide op zijn retour, desondanks een prachtige, maar wel pittige wandeling. Zeer afwisselend; in eerste instantie door het bos, en dan vervolgens diverse meertjes, heidevelden en de laatste stukken gaan weer door het bos. We hebben afgesproken om deze wandeling nog eens te lopen, dat zegt genoeg…

  We hadden we 2x moeite met de tekst: Bij punt 2 ga je via een lang trappenpad omhoog…. dit trappenpad is niet meer lang…je moet dus omhoog blijven lopen tot helemaal boven…. Boven is ook geen bank meer, maar een,ik dacht 8 hoekig betonnen iets, ik weet niet hoe je dat noemt, waarop de windrichtingen staan en de dorpen of stad, die je van bovenaf de heuvel in de verte mogelijk kunt zien. …
  Bij punt 5 is sprake van een afgezaagd berkenboompje…. wij konden het boompje in elk geval niet vinden, dus gewoon na 300 meter bij een kruising, rechts afslaan….

  In elk geval, Jos, bedankt voor deze wandeling!

 • Frenk

  Prachtige wandeling door bos en over heide, heerlijk rustig en vandaag eens niet voor
  mountain bikers aan de kant hoeven springen wat tegenwoordig ook al een zeldzaamheid is tijdens het wandelen. Vanaf punt 5 wordt de beschrijving moeilijk te volgen beginnend bij het afgezaagde berkenboompje……….geen boompje te zien. Ben maar op deze kruising rechts afgeslagen en heb omdat hierna de beschrijving niet meer klopte de gps back tracker maar ingeschakeld om weer bij het startpunt uit te komen.

 • Annie en Truus

  Gisteren met een lekker zonnetje deze wandeling gelopen. De beschrijving vanaf punt 5 was duidelijk en leverde geen problemen Het lange trappenpad in punt 2 (zie reactie Annelies) ligt er nog steeds.

Leave a Comment