Comments ( 4 )

 • Sjaak en Truus Hendrix Horst

  Vandaag 10 juli 2019 de gehele route gelopen. Route goed begaanbaar omdat het al geruime tijd droog is. Echt hele mooie struinroute waarbij geruime tijd door flink hoog gras gelopen moet worden, dus droog weer is aan te raden anders is het niet te doen.
  In de “Stadsweide” is de route moeilijk te volgen omdat het gras en de bloemen zo hoog zijn dat de knooppuntenpaaltjes onzichtbaar zijn.

 • Peter Meesters

  Vandaag deze route gelopen, we wisten van de hoge waterstanden daardoor konden we niet alle paden belopen maar dat mocht de pret niet drukken. Niet alleen de paden maar ook hele weilanden stonden onderwater met een zonnetje erbij was dat een een prachtig gezicht. Veel paden waren geheel aan het gezicht ontrokken door meters hoog water terwijl het hoogtepunt al dagen geleden moet zijn geweest.. We zijn van plan om in de zomer na een droge periode deze wandeling opnieuw te lopen om te zien waar we eigenlijk hadden moeten zijn. In iedergeval hebben we geen last gehad van hoog gras en hoge bloemen zoals Sjaak en Truus.

 • Astrid

  Gisteren deze wandelroute gelopen. We hadden het geluk dat alle paden goed te belopen waren en het dus nergens te drassig was. Ommetje van Asselt is een heel mooi stukje waar ook onze favoriete picknickbank staat voor onze “brunch”. Heerlijk aan de meanderende Swalm.(Bij punt 2) Ik vond het natuurgebied Vuilbemden mooier dan natuurgebied Stadse Weide, maar smaken verschillen Al met al een gevarieerde wandeling. Ps we zijn voor de 14 km gegaan want anders mis je al een mooi stukje van Ommetje van Asselt!

 • Toos

  Vanuit Asselt ga je over mooie paden naar een prachtige pick-nickplek aan de Swalm. Daarna volgen wat verharde wegen tothet natuurgebied Vuilbemden. Daarna is de route erg waterrijk,in deze tijd van het jaar goed te lopen. Aan het eind nog een coffee to go met appeltaart bij de Boei, een mooie wandeling op deze zondagmiddag.

Leave a Comment