1076. Zutendaal

Comments ( 3 )

 • Huub Beckers Maastricht

  Een leuke vlakke wandeling met een enkel heuveltje, dat zelfs door een niet geoefende wandelaar makkelijk is te doen, Het was vandaag erg stil in deze omgeving, vreemd want in deze bossen lopen veel mountainbike en wandelroutes.Was misschien wat koud ?.Je ziet dat de gemeente Zutendaal veel doet voor vrije tijdinvulling.De Belgische Kempen zijn sowieso een aanrader.

 • Mark

  Tolle, sehr flache Strecke mit viel Natur, die man auch bei warmen Temperaturen gut gehen kann. Als Startpunkt bietet sich auch der Parkplatz Lieteberg an (Mitte Abschnitt 6). Vor oder nach der Wanderung kann man noch den tollen Barfußpfad und das Insektenmuseum besuchen.
  Heute war der Pfad zum See (Abschnitt 2) nicht mehr zugänglich. Er ist mit Bäumen abgesperrt. Etwas weiter kann man aber einen Blick auf den See werfen.

  Geweldige, zeer vlakke route met veel natuur, waar je ook bij warme temperaturen goed kunt wandelen. Ook parkeerplaats Lieteberg is een goed startpunt (midden van sectie 6). Voor of na de wandeling kun je het geweldige blotevoetenpad en het insectenmuseum bezoeken.
  Vandaag was het pad naar het plas (sectie 2) niet meer toegankelijk. Het is afgezet met bomen. Iets verder kun je een kijkje nemen op het meer.

 • Jochen

  Leuke wandeling in het bos ideaal voor in de zomer bij warm weer! Ik heb een klein foutje ontdekt in de tekst. Bij punt 3 de tweede zin moet een 5 sprong zijn in plaats van een 4 sprong.

Leave a Comment