1077. Nieuwstadt

Comments ( 3 )

  • Astrid

    Vandaag deze mooie route gelopen. Vooral het knusse, duitse dorp Millen is mooi om te zien met n mooi historische gedeelte. Afwisselende wandeling met weinig bos. Bij heel warm weer is deze route misschien iets minder omdat er dan weinig schaduw onderweg is. Verder n leuke route..

  • Sjef Schmit

    Vandaag met dit warme weer deze wandeling gelopen. Een mooi wandeling langs de diverse beekjes en open velden. De historische kern van zowel Nieuwstadt als Millen zijn leuk om er doorheen te lopen. Daarna wandeling 884 vanuit Millen gelopen. Al met al een leuke lange trip vandaag met vele mooie paden en beekjes.

  • Rinus en Angelique

    Gisteren deze prachtige wandeling gelopen. Echt mooi, nu in het voorjaar, alles is fris groen en staat in bloei. De galloway runderen hadden veel kalfjes. Maar we konden er veilig langsaf lopen! Mooie stukken gelopen langs de vele beken!

Leave a Comment