1078. Limbricht

Comments ( 4 )

 • L&L

  Heerlijke afwisselende wandeling in voor ons totaal nieuw gebied. Deze wandeling bestaat voor ca. 70% bos(met wat avontuurlijke paadjes), en 20 asfalt. Wij zagen in het begin in het Limbrichterbos idd. een ree voor ons weg springen.
  Precies 2,5 later waren we weer bij onze auto bij de grote P van het Kasteel.
  Deze krijgt van ons een 8!! Dank je wel, Jos!

 • Astrid

  Een mooie wandeling met op het einde een schitterend en gezellig terras.

 • Renée

  In het weekend deze route gelopen. Viel ons eerlijk gezegd wat tegen. Veel geluid van provinciale weg en een deel van de route is zelfs langs de autoweg (100 mtr. ong.). Weinig bijzonders onderweg. Wel een heel mooi start- en eindpunt -> Kasteel Limbricht. Hier kun je na het wandelen lekker een drankje drinken.

 • Rinus en Angelique

  Wij vonden het een heel mooie, afwisselende wandeling. Een aanrader!!!

Leave a Comment