1082. Griendtsveen

Comments ( 2 )

 • Toos

  Wat is de Peel toch mooi en wat is dit een prachtige wandeling om al dat moois te bekijken. Zoals het kronkelende paadje voorbij het dorp waar je vandaag door het heldere weer en doordat het windstil was de begroeiing prachtig weerspiegeld zag in het zwarte veenwater. Er is zoveel moois te zien dat je hier wel een dagwandeling van kunt maken. Helaas loop je ook een stuk over de verharde weg, de omgeving is mooi maar het geraas van motoren en auto’s doet er een beetje afbreuk aan. Maar aan het eind toch nog weer een prachtig kronkelpad door de Peel: het Nonnenpad. Een topwnadeling!

 • Mark

  Zeer mooie wandeling met enige afwisseling. Alleen het lange stuk asfalt in het tweede deel is niet zo mooi.
  Het eerste deel was gisteren ondanks een paar dagen regen helemaal niet modderig en goed begaanbaar, zelfs het gras stond niet te hoog. Het was hier ook erg rustig. De tweede helft was veel drukker, met wandelaars, fietsers en een paar auto’s.
  Het pad bij punt 4 was behoorlijk overwoekerd en nauwelijks herkenbaar. Ik heb daarom het alternatief gevolgd tot het volgende kruispunt. De omweg naar Hoeve Willem III moet je zeker nemen, voor een pauze of voor het mooie landschap.
  Het Nonnenpad aan het eind is een ander hoogtepunt dat het langere asfalttraject compenseert.
  Op warme dagen is het raadzaam te eindigen met een wandeling over het blotevoetenpad in het Toom Kortooms Park. De beekovergangen bieden een mooie gelegenheid om af te koelen.

Leave a Comment