Comments ( 4 )

 • Ralf Schatorie

  Vandaag waren we al om 06.00 uur in Eersel om te starten met deze wandeling. Omdat het zo warm zou worden, en de dreiging van onweer zijn we vroeg begonnen. Dit is weer een prachtige wandeling in een gebied waar we nog nooit waren geweest. De wandeling gaat over goede paden en door veel bos en heide. Het paadje tussen het moerasgebied is werkelijk schitterend. Wij hadden gekozen voor de 10 km, en we hebben weer heerlijk gewandeld en genoten van deze route.
  Ralf en Dorien Schatorie.

 • Eric Dankbaar

  Tijdens de Corona crisis even het buitengebied opgezocht vandaag. Het stuk langs de Cartierheide is mooi, maar het stuk door het bos vol wegwijzertjes in het begin sprak me persoonlijk niet zo aan. Het knuppelpad door het moeras maakte dat dan weer goed. Ik liep deze route op een rustige donderdag, maar gezien de grootte van het parkeerterrein zal dat in het weekend wel anders zijn. Binnenkort volgt de fotopresentatie op YouTube. Nu al nieuwsgierig? https://www.ericdankbaar.nl/youtube/

 • Astrid

  Vandaag deze wandeling uit gekozen. Heerlijke wandeling met n verrassend mooi pad door t moerasgebied en daarna nog t vlonderpad. Nog een paar mooie vennen. De Dopheide stond al volop in bloei. Voor de rest van de heide moeten we nog even geduld hebben. Hier en daar zag je nu een plukje paars. Maar in Augustus zal het overal schitterend paars zijn op de heidevelden.
  Helaas is deze wandeling (tijdelijk) niet helemaal te volgen ivm ingezet nieuw kwetsbaargebied. Hopelijk weet Jos raad en word deze route weer up to date. Want deze route heeft veel moois te bieden!

 • Sjef Schmit

  Naar aanleiding van opmerking Astrid, vandaag deze wandeling nagelopen en een alternatieve route opgenomen. Een prachtig gebied met veel heide en natuurschoon. De heide stond al volop in bloei, dus een prachtig gezicht. Beschrijving, kaart en gps aangepast zodat de route weer volledig actueel is.

Leave a Comment