Comments ( 2 )

  • Ralf Schatorie

    Vandaag waren we al om 06.00 uur in Eersel om te starten met deze wandeling. Omdat het zo warm zou worden, en de dreiging van onweer zijn we vroeg begonnen. Dit is weer een prachtige wandeling in een gebied waar we nog nooit waren geweest. De wandeling gaat over goede paden en door veel bos en heide. Het paadje tussen het moerasgebied is werkelijk schitterend. Wij hadden gekozen voor de 10 km, en we hebben weer heerlijk gewandeld en genoten van deze route.
    Ralf en Dorien Schatorie.

  • Eric Dankbaar

    Tijdens de Corona crisis even het buitengebied opgezocht vandaag. Het stuk langs de Cartierheide is mooi, maar het stuk door het bos vol wegwijzertjes in het begin sprak me persoonlijk niet zo aan. Het knuppelpad door het moeras maakte dat dan weer goed. Ik liep deze route op een rustige donderdag, maar gezien de grootte van het parkeerterrein zal dat in het weekend wel anders zijn. Binnenkort volgt de fotopresentatie op YouTube. Nu al nieuwsgierig? https://www.ericdankbaar.nl/youtube/

Leave a Comment