Comments ( 3 )

  • Eric Dankbaar

    In Zuid-Limburg liep ik al vele door Jos samengestelde routes langs de Geul. Daarom had ik een goed vergelijk toen ik deze prachtige route vanuit Waalre door het Dommeldal heb gelopen. Jos, ik schaam me een beetje dat ik dit gebied vandaag pas ontdekt heb dankzij jouw vertrouwde GPS en routebeschrijving. Het was genieten, zeker met een lekker voorjaarszonnetje erbij. Helaas was de horeca nog gesloten door het Corona gedoe, maar de fraaie route compenseerde dat ruimschoots. Het filmpje voeg ik binnenkort toe aan mijn Youtube kanaal. https://www.youtube.com/user/YTrikkied/videos

  • Astrid

    Vandaag deze “Dommel”route gelopen. We hebben al vaker routes langs de Dommel gelopen en iedere keer weer worden we dan verwend met een schitterende meanderende Dommel door prachtige natuur. Je zou bijna bij iedere bank willen gaan zitten om even te genieten van al dat moois om je heen. Bij punt 3 mag je even laten zien dat je lenig bent want je mag 2x over de prikkeldraad stappen mbv een opstapje. Maar dat is goed te doen! Al met al …een TOP route!

  • Sjef Schmit

    Vandaag de 2 andere wandelingen vanuit Waalre gelopen samen met nr 1572. Je loopt al direct de bossen in en dan een prachtig stuk langs de Dommel. Gelukkig was het niet al te nat. Hier en daar een wel stukje modderpad, maar daar was goed doorheen te komen. Je blijft de Dommel volgen door leuke avontuurlijke paadjes en dan een stuk langs de snelweg met aan de andere kant ASML. Even weer door de bossen en over veldwegen en dan weer terug voor de volgende wandeling.

Leave a Comment