1086. Aldenhoven

Comments ( 2 )

  • Mark

    Zeer vlakke ronde van Aldenhoven naar Blausteinsee en terug. Het pad naar Blausteinsee en terug is erg rustig. Het meer zelf is erg druk, vooral bij goed weer: wandelaars, fietsers, skaters, …. De wandeling bij het meer gaat grotendeels over een smal pad direct langs het meer – hier is veel minder te beleven dan op het hoofdpad rond het meer. Na het restaurant en het podium is het pad nogal overwoekerd – ik raad zelfs in de zomer een lange broek aan.
    Let op in Aldenhoven: Er is een parkeerzone bij het café (en in andere straten). Op weekdagen (maandag t/m zaterdag) mag je slechts twee uur parkeren met een parkeerschijf. Let op de borden!

  • Sandra

    Had van deze wandeling meer verwacht. Het slingerpaadje is dichtgegroeid, vanaf het gewone pad zie je het meer niet eens. Wij zijn vlak voor Seebuhne gestart, echter is de routebeschrijving hier onduidelijk. 70 m na de dikke berm, wij snapten het niet.
    Pauzeplek is wel erg mooi.

Leave a Comment