1087. Maastricht

Comments ( 4 )

 • Hans Bastiaansen

  Dag wandelvrienden, gisteren deze mooie wandeling gelopen.
  Prachtig zonnig weer.
  Mooie vergezichten, alleen veel mensen op de route.
  Leek wel of half Maastricht aan het wandelen was.
  Route is prima beschreven, alleen is het onduidelijk bij punt 5, pad is echt niet meer te zien.
  En het pad punt 8 was erg modderig.

 • Huub Beckers Maastricht

  Nadat Hans Bastiaansen deze route heeft gelopen is er duidelijker aangegeven bij punt 5 wat de bedoeling is en ja over modder valt veel te schrijven maar ook als het droog is is het een fantastische route met veel vergezichten en ook weinig mensen op de route, zo zie je dat het van dag tot dag anders kan zijn. Een echte aanrader. TIP: heb je wijzingen in routes geef dit door via het contactformulier.

 • Astrid

  Wat een heerlijke dag,
  Wat een heerlijke route,
  Wat een heerlijk seizoen,
  Wat een heerlijke …kersen…oeps…
  (heel vervelend als ze net over een hek hangen waar je dan net aan kan…mmmm). Verder genoten van onze pauze boven op de Bemelerberg. Met een fantastisch uitzicht. Bij de groeve Curfs zagen we de geiten. Daarna op weg naar Koeleboschgroeve. Lekker even afkoelen op deze warme dag. Je voelde de koede lucht uit deze groeve stromen. Op verschillende plaatsen kom je langs mergelgrotten. Al met al een schitterende, duidelijke route!

 • Hans Claessen

  Hoi, vandaag 18-08-2022 de route gelopen. Een hele mooie route. Via GPS gelopen, soms enkele twijfel punten maar dit was snel te herkennen. Enige minpunt is door Berg en Terblijt. Hier weinig leuke punten. Maar verder waren er meer als genoeg mooie punten om de route zeker nog eens te lopen.

Leave a Comment