1089. Schimmert

Comments ( 2 )

  • L&L

    Let even op wanneer u de hond mee neemt: er schijnen her en der gele zakjes met rattengif in deze omgeving te liggen! ( februari 2021)

  • Astrid

    Vandaag was deze leuke wandeling aan de beurt. Weidse uitzichten vanaf Plateau van Schimmert. Het gebied rond om Waterval is schitterend. Al vaker in dit gebied geweest, maar ook nu, toch weer andere paadjes bewandeld dankzij WGZL. Een kort maar steil pad vanuit Waterval omhoog door de weilanden. Maar je word boven meteen beloond met een schitterend uitzicht over de wijngaarden van Wijndomein de Wijngaardsberg en buurtschap Waterval. Er staan hier twee banken, een mooie pauzeplek. Snel genoeg volg je een kronkelend en mooi pad ” op hoogte ” door het bos met links een steile boshelling omlaag. (Vliekerbos). In het bos bloeide hier en daar al de witte bosannemoon en het gele Speenkruid. Heerlijk laat de lente maar beginnen….

Leave a Comment