Comments ( 4 )

 • Edwin

  Erg avontuurlijke route ( off road ), vooral eerste helft. Echt een hiking route .
  Let op bij punt 3.( Ferme Libert ) Links de asfaltweg omhoog niet doen, ook niet een beetje… direct na de asfaltweg is de onverharde bosweg; wit-rood / geel. De asfaltweg is onderdeel van de 5 sprong.

  bij 2e alinea punt 5; 2e slagboom is er niet meer als weiland ophoudt aan de provinciale weg. Hier staat dat je schuin moet oversteken en over de vangrail maar veiliger is de rode ruit te volgen, even naar links en dan waar de vangrail ophoudt rechts omlaag en 1e pad weer links ( rode ruit ),

 • Ludo Schreurs

  Na al jaren te wandelen via de routes van WZL, nu een eerste commentaar: Wat een ontzettend prachtige, ruige en afwisselende route. We hebben op zondag gelopen en dan is het op de mooiste plekjes wel druk. We wandelen regelmatig in de alpen en deze regio benadert het gevoel. Cijfer voor de route: 9,5!

 • Ferre en Elly

  Deze wandeling gedaan op 02/10/2021.
  Wat een topwandeling was dit , heel gevarieerd een echte ardennentocht.
  Heel leuke dag gehad .

 • Toos

  Er is van alles te zien op deze wandeling maar het mooiste zijn toch de prachtige paden door de natuur die door Jan Nobbe, de samensteller van deze route, zo mooi met elkaar verbonden zijn. Enkele flinke hellingen geven je af en toe inderdaad het gevoel in de Alpen te zijn.
  Bij de steengroeve voelt het op een doordeweekse dag wat ongemakkelijk om over het terrein te lopen, er staan ook enkele verbodsborden en er wordt volop gewerkt.

  Wij hebben een paar heerlijke wandeldagen in de Ardennen doorgebracht. Veel dank aan Jos en zeker ook aan Jan Nobbe voor het uitzetten van de mooie routes!

Leave a Comment