Comments ( 3 )

  • Huub Beckers Maastricht

    Het is ongelooflijk hoe mooi het stuk over de Brunssummerheide is, je verkijkt je over de afstand van 6,4 km , dat loop ik wel even. Je loopt stukken door mul zand op de heide en dat schiet niet op. MAAR absoluut de moeite waard om eens te gaan genieten.Er zijn wat drukkere stukjes bij maar ook weer rustige momenten.

  • Robert Blom

    Pittig dagje thuis/kantoor werken afsluiten en even genieten met vertrek vanaf de villawijk Vlekkenkamp aan de rand van Landgraaf door het Mantelbos en even de gedichtensteen lezen. De Brunssumerheide op (altijd mooi en rustig) en langs de Sigrano zilverzandgroeve weer terug naar vertrek. Leuke/afwisselend prima beschreven wandeling.

  • Susanne

    Mooie route. Echter na 4,5 km moet je een erg steile afdaling nemen, waarvan het pad inmiddels flink is uitgehold door erosie. Daarnaast grindpad waardoor je makkelijk gaat glijden. Mijns inziens verdient dit stuk een update. Het is veiliger de route aan te passen.

Leave a Comment