Comments ( 4 )

 • Roelof Braad

  Heel mooie panoramaroute. Leuk om in het voorjaar- of najaar te doen. Bij warme dagen loop je veel in de zon en dan moet je redelijk hittebestendig zijn….

  Wijziging bij punt 5, blz 3 2e kolom regel 8: Na 250 m bij de driesprong bij liggende boomstronk >> de boomstronk is verdwenen, beter is ook T-splitsing rechtsaf het pad omhoog …. (hoewel ook wel duidelijk is met de huidige beschrijving).
  Eventueel bij punt 3 toevoegen: U loopt hier een onderdeel van de nieuwe Via Belgica-route, de Romeinse weg van Keulen naar Boulogne sur Mer.

 • Kees & Emmie

  Vandaag deze wandeling voofr de 2e keer gelopen dit jaar. de 1e keer op 19/05/20 en omdat hij in het voorjaar echt schitterend was deze wandeling vandaag 10/11/20 in de late herfst nog eens. Als ‘ervaren” wandelids zuid-limburg wandelaars geven wij deze wandeling een 9+. ook de routebeschrijving was zoals vanouds 100% in orde en duidelijk, waarvoor dank.

 • Annelies

  Op 19-2 deze route gelopen….weer een mooie route met veel prachtige uitzichten. Zeer de moeite waard! Dankjewel hiervoor…

 • Alien Scholte

  Vandaag deze route gelopen, hij is prachtig.
  Maar het wordt ook tijd dat er op veel paden gemaaid gaat worden. Ze worden smaller en veel brandnetels.

Leave a Comment