Comments ( 5 )

 • Roelof Braad

  Heel mooie panoramaroute. Leuk om in het voorjaar- of najaar te doen. Bij warme dagen loop je veel in de zon en dan moet je redelijk hittebestendig zijn….

  Wijziging bij punt 5, blz 3 2e kolom regel 8: Na 250 m bij de driesprong bij liggende boomstronk >> de boomstronk is verdwenen, beter is ook T-splitsing rechtsaf het pad omhoog …. (hoewel ook wel duidelijk is met de huidige beschrijving).
  Eventueel bij punt 3 toevoegen: U loopt hier een onderdeel van de nieuwe Via Belgica-route, de Romeinse weg van Keulen naar Boulogne sur Mer.

 • Kees & Emmie

  Vandaag deze wandeling voofr de 2e keer gelopen dit jaar. de 1e keer op 19/05/20 en omdat hij in het voorjaar echt schitterend was deze wandeling vandaag 10/11/20 in de late herfst nog eens. Als ‘ervaren” wandelids zuid-limburg wandelaars geven wij deze wandeling een 9+. ook de routebeschrijving was zoals vanouds 100% in orde en duidelijk, waarvoor dank.

 • Annelies

  Op 19-2 deze route gelopen….weer een mooie route met veel prachtige uitzichten. Zeer de moeite waard! Dankjewel hiervoor…

 • Alien Scholte

  Vandaag deze route gelopen, hij is prachtig.
  Maar het wordt ook tijd dat er op veel paden gemaaid gaat worden. Ze worden smaller en veel brandnetels.

 • Rinus en Angelique

  Afgelopen zondag genoten van deze prachtige wandeling.
  We hebben al zoveel wandelingen gelopen van WandelgidsZuidLimburg en we willen meteen een groot compliment maken aan de makers van deze website. De wandelingen zijn altijd keurig omschreven met kaartje en al. Wij genieten er elke keer weer van!

Leave a Comment