Comments ( 6 )

 • Marike Bok

  Vandaag 16 augustus deze mooie open wandeling gelopen. Heerlijk rustig over heel veel graspaden, waar het gras behoorlijk hoog stond. De beschrijving is duidelijk. Alleen op het einde van punt 8 was het even zoeken. Ook het stukje door Eupen was leuk.

  • Ann en Paule

   Op 08/08 deze wandeling gelopen . Het parkje ( punt 5 ) vonden we overbodig, de asfaltweg ( punt 6 ) , zogenaamde promenade, eerder een afknapper. Leuk om even naar het gezellige marktplein in Eupen te lopen . De vijvers in punt 7 : een vuile bedoening. In punt 8 was het niet mogelijk via de braamstruiken de doorgaande weg te bereiken. We zijn al jaren grote fan van deze site en liepen tal van prachtige routes. Maar Walhorn 1098 is voor ons niet voor herhaling vatbaar.

 • Steens

  Vandaag deze schitterende wandeling van Jos gelopen. Prachtige door de weilanden met klaphekjes naar het schitterende kasteel Libermé. In Eupen bij Genüsecke een tosti gegeten, voortreffelijk! Het is een fijn open route, sommige paadjes in de zomer wat begroeid maar daar draaien wij onze hand niet voor om. We gaan m zeker nog eens lopen!

 • John Melick

  Op 4 september samen met Paul deze mooie en afwisselende wandeling genoten. Vooral tussen de punten 7 en 9 heeft de natuur vrij spel waardoor je regelmatig door hoge begroeiingen je weg een stukje zelf moet zoeken (niet geschikt voor korte broek). Vlak voor punt 9 moet je inderdaad iets verder door het weiland lopen en dan links aanhouden. Hier is de beschreven uitgang bedraad en staan de braamstruiken erg hoog.
  Eupen ziet er erg goed uit, prachtig stadje.

 • Rob Schaepkens

  Vrijdag 6 september deze mooie en afwisselende wandeling gelopen. We hadden goed weer en de route door de weilanden was prachtig. Eupen is een prachtige stad en lekker eten kun je er ook. Je kunt even doorlopen in Eupen tot aan de kerk waar een leuk pleintje is. Op naar de volgende wandeling. Groetjes van Heli,Rene,Marjo en Rob

 • Mark

  Liefhebbers van weiden komen hier zeker aan hun trekken. Afgezien van het middelste stuk in Eupen gaat het bijna uitsluitend over weiden, wat deze wandeling iets moeilijker maakt dan je op basis van het hoogteprofiel zou verwachten. Het gras staat af en toe wat hoger en de ondergrond is golvend.
  Bij punt 1 blokkeerden koeien vandaag de doorgang van de ene weide in de andere. De enige oplossing was om door het hek van de naburige weide te kruipen, wat goed te doen was.
  Aan het einde van punt 8 is er geen doorgang door de braamstruiken. Je kunt het beschreven alternatief volgen (linksboven het weiland verlaten) of rechtdoor gaan bij de braamstruiken (er is een gat in het hek na ongeveer 50 meter, maar dan ook door wat ondergroei en over een klein slootje).
  De weekendafsluiting van de doorgang voor de Genussecke in Eupen geldt nog steeds.

Leave a Comment