Comments ( 6 )

 • Astrid

  Een leuk ommetje wanneer je niet zoveel tijd hebt. Deze route is maar 7.5 km maar wel heel afwisselend met een stukje door het dorp, veldwegen, kapelletjes , water en beken. Helaas zat het weer vandaag niet mee, maar de route was goed te volgen.

 • Robert Blom

  Hedenochtend al vroeg op pad voor deze wandeling, De route mooi om te wandelen en geven je een goede indruk van Thorn en het gebied eromheen.

 • Maurice Schoutrop

  Mooie wandeling.

 • Jos

  Aardige route maar gebied rond de Grote Hegge is momenteel een bouwput vanwege aanleg van een vakantiepark. Hier moet men ook omlopen. Geen aanrader helaas op dit moment. Wellicht in de toekomst weer.

 • Sjef Schmit

  Vandaag alle wandelingen rondom Thorn en Wessem gecontroleerd. In verband met de nieuwbouw van het vakantiepark “Maasresidence Thorn” was het noodzakelijk dat enkele wandelingen opnieuw beschreven werden. Het park is grotendeels klaar en de promenade langs de haven en appartementen is mooi aangelegd en je komt ook langs het restaurant Humphrreys.

 • Twan

  Vandaag deze wandeling gelopen. Vanuit de parkeerplaats Meers ben je via het smalle steegje snel bij het startpunt. Je kunt eventueel ook bij de Pannenkoekenbakker direct de route oppakken.

  Het is een afwisselende routen waarvan een deel over een vakantiepark gaat. Ná 5 km vanaf het startpunt is op dit park restaurant Humprey’s waar je goed kunt lunchen op een prachtig terras waar je over het water kijkt.

  Wij hadden de routebeschrijving op papier en deze was perfect. Bedankt.

Leave a Comment