Comments ( 3 )

  • Rudi

    Je hoort hier en daar het geraas van de A76. De contouren van industriecomplex Chemelot duiken af en toe in het landschap op. Welkom in Stein! Wordt het een grijze, luidruchtige wandeltocht? Neen! Grijs is ie allerminst en als je het fluiten van de vogeltjes niet als lawaai beschouwt, blijft het gebulder ook beperkt. Het is integendeel een verrassende route die laat zien dat Stein meer te bieden heeft dan het Julianakanaal en de hierboven vernoemde mastodonten. De kleine natuurgebiedjes in deze omgeving zijn zeker het ontdekken waard. Het kasteelpark is een leuke plek om te vertoeven. Het paadje langs de Ur is ronduit een plaatje. Mooie plekjes zijn er langs deze wandelroute genoeg te vinden.

  • Robert Blom

    Op de vrije woensdag (1 februari 2023) op pad in de mooie omgeving van Stein. Leuke/gemakkelijke wandeling rondom Stein. Vanaf Steinerbos door het dorp naar het oudste gedeelte. Richting Brouwerij De Fontein via (drassige) paadjes en via bos naar Julianakanaal. Via voetpaden door natuurgebieden weer terug naar vertrek. Ter afsluiting nog even een rondje over de woensdagmarkt en erna tevreden huiswaarts. Route prima in orde.

  • Jean-Pierre Seegers

    leuke gemakkelijke wandeling. bij brouwerij de fontein kun je lekker zitten en wat nuttigen. bij brasserie steinerbos is het lekker zitten met zeer vriendelijke bediening en lekker eten.

Leave a Comment