1101. Herkenbosch

Comments ( 5 )

 • Janneke

  Mooie wandeling tussen ned. En duitsl. Langs allemaal rivieren. Echt een aanrader.

 • Sjef Schmit

  Vandaag begonnen met een lekker kop koffie bij de sponsor van deze wandeling Café de Sjmeed in Herkenbosch. Je loopt langs een prachtig kasteel en langs kleine riviertjes en moerasgebied. Via de Gitstappermolen loop je ongemerkt Duitsland binnen en dan door de bossen naar de Effelder Waldsee een prachtig gebied. Daar nog een dame aan haar badpak geholpen omdat haar fiets boven stond en zij onder aan het water!! Het pad langs de Roer is schitterend.

 • 4 wandelvrienden uit Urmond

  Deze wandeling afgelopen woensdag 17 maart 2021 gelopen en genoten en dat ondanks het herfstweer in het voorjaar. Zorg wel voor goed schoeisel want het begin langs de beek en het moerasgebied is erg “soppig”..
  Wij lopen al enkele jaren iedere woensdag een wandeling van Jos en constateren iedere keer weer dat zijn wandelingen toppie zijn en dat in alle contreien.
  Chapeau en grote dank hiervoor.

 • Margriet

  Ook het Nieuwe Jaar goed begonnen met deze wandeling.
  Genoten langs de Rothenbach, de Roer en de Effender Waldsee. Door bossen en weilanden en als afsluiting een kopje soep to go gegeten! Mooie wandeling!

 • Sjef Schmit

  Deze wandeling voor de 2e keer gelopen en dat is geen straf. Eerst wandeling 369 gelopen en daarna gestart nabij de Gitstappermolenbij punt 3. Je loop al direct via mooie paadjes door de bossen richting Effelderwaldsee. Een prachtig meer met veel recreatie. Dan weer de grens over richting Herkenbosch en over een lang pad door de velden en bossen weer terug naar het startpunt de Gitstappermolen. Ondanks het warme weer een heerlijke wandeldag!

Leave a Comment