Comments ( 7 )

 • harry

  de moeite waard met 3 !!!

 • l.bronzwaer

  Mooie route met ECHT mooie panoramische vergezichten.

 • Annelies

  Deze wandeling hebben we de 15e gelopen en weer is het een prachtige route met paadjes die we niet kenden. Normaliter loop je vanuit Gulpen richting Slenaken en nu juist de andere kant uit… Enkele mooie vergezichten. Het is heerlijk om door de weilanden, langs een beek en zelfs langs een wijngaard te lopen.
  Voor de niet-Limburgers die de heuvels niet gewend zijn te lopen, is deze wandeling heel goed te doen. Je gaat niet spectaculair omhoog en omlaag, dus last van je kuiten zul je bij deze wandeling niet hebben…
  Bedankt weer voor deze mooie wandeling!

 • Maaike

  Echt een heel mooie wandeling. Rustig en prachtige vergezichten. Langs beken en wijngaarden en door weilanden. Veel vogels gezien waaronder goudhaan, geelgors en torenvalk.

 • Gonnette

  Een geweldig mooie route, het stuk na gulpen is een uniek stukje natuur, en het uitzicht bij het limburgse “Toscane” was echt overweldigend. Een route van het begin tot het eind gewoon mooi.

 • Yolanda

  Wat een prachtige tocht is dit! Schitterende vergezichten en afwisselend omdat hij ook door het waterwingebied gaat. Spoorwegtunnel erg donker maar ook leuk! Hij is idd ondanks de heuvels goed te doen. We hebben ervan genoten.

 • Ann en Paule

  Heerlijke wandeling, zelfs op deze donkere herfstdag. De routebeschrijving was weer overduidelijk!

Leave a Comment