Comments ( 4 )

 • Kenneth

  Afgelopen zaterdag (23/11/2019) deze route gedaan. Het is zeker een aanrader met veel afwisseling, mooie uitzichten, enz. Helemaal top vond ik ze niet, vooral wegens enkele net wat te lange stukken tussen de huizen en het te lange stuk langs de doorgaande weg in de buurt van Cierreux.

 • Rolf

  Op 30/7/2020 gelopen. Prachtige hellingen, prachtige vergezichten, maar ik ben het wel met Kenneth eens dat met name het stuk langs de doorgaande weg niet erg fraai is. Wie niet van de bebouwing houdt zou kunnen beginnen aan de zuidkant van het meer (in de buurt van het station) – de wandeling wordt dan wel een stuk korter en je mist de grootste concentratie terrasjes in het dorp.

  • Stevens

   Wij hebben ook deze route gelopen en het is net leuk om af en toe door een Ardennenstadje te lopen voor de sfeer! Zeker Stavelot is een prachtige plaats! Ga zo door Jos!

 • Ferre en Elly

  Wij hebben deze wandeling gedaan op zaterdag 9/07/2022 .
  Heel afwisselende wandeling met soms pittige hellingen , maar was goed te doen , ook heel mooie vergezichten . Wij hadden er een weekje vakantie geboekt in vielsalm in een vakantiewoning ( het gewei in ottré )
  De dag erna hebben wij wandeling nr 729 nog gewandeld in vielsalm , was een heel panoramische wandeling .
  Waren 2 leuke dagwandelingen

Leave a Comment