Comments ( 3 )

 • Frans

  Hallo Jos, mooi uitgestippelde route. Voor mij een thuiswedstrijd 😉
  Aanrader!

 • Rinus en Angelique

  Prachtige, afwisselende wandeling. Langs mooi kasteel, bosgebied, mooi stukje door Kerkrade, en dan langs het enigste stuwmeer van Nederland. Echt een aanrader deze wandeling!

 • Robert Blom

  Zaterdagmiddag deze wandeling gekozen als onze maandelijks tocht. Gestart bij station Kerkrade Centrum en dan richting het stuwmeer. Helaas lagen de weggetjes soms zo dichtbij elkaar dat we rondom het meer in tegengestelde richting zijn gewandeld, maar uiteindelijk kwam het weer goed. Het weer was totaal onvoorspelbaar en 3x moest de paraplu op voor hagelbuien terwijl het enkele minuten later weer heerlijk zonnig was. De route rondom stuwmeer was niet helemaal begaanbaar en zelfs afgesloten wegens onderhoud in het bos, maar toch de afzetlinten genegeerd (in weekend werken ze tenslotte niet), maar hierdoor wel erg drassige en modderige bospaadjes moeten belopen. Al met al een mooie wandeling met aansluitend hapje eten bij de Griek op de Markt en ter afsluiting bij het Roda cafe op de Markt voetbal kijken alvorens weer met de trein huiswaarts te keren.

Leave a Comment