Comments ( 3 )

 • L&L

  Vandaag vanwege de hoge temperaturen, maar eens de natuurlijke airco opgezocht, en deze voldoet daar redelijk goed aan. Veel bos, maar ook wat open stukjes.
  Bij punt 4: “Na 150 m gaat u aan de 3-sprong R over het bos- graspad”, kunt u beter de alternatieve route van Jos aanhouden, want het pad is onbegaanbaar.
  Vergeet ook uw mondkapjes niet, want bij de kinderboerderij Pietersheim stond een bord met: Mondkapjes verplicht; boete 250! Vanmiddag weer 2,5 uur wandelplezier gehad, waarvoor weer onze bedankjes aan de samenstellers.

 • Huub Beckers Maastricht

  De route is geactualiseerd en waar L&L over spreken bij Punt 4 is eruit gehaald, een mooie bosrijke route en Domein Pietersheim is altijd een leuke wandeling waard vooral De Burcht en de Kinderboerderij

 • Marjolein

  Mooie route! Gisteren genoten van de aanhoudende herfstkleuren op deze route. Soms wat drassig, maar prima te doen. De Waterburcht is voorpagina gesloten helaas. Het hek bij de speeltuin is op het moment open tot 16 ipv de vermelde 18 uur.

Leave a Comment