Comments ( 2 )

  • L&L

    Vandaag vanwege de hoge temperaturen, maar eens de natuurlijke airco opgezocht, en deze voldoet daar redelijk goed aan. Veel bos, maar ook wat open stukjes.
    Bij punt 4: “Na 150 m gaat u aan de 3-sprong R over het bos- graspad”, kunt u beter de alternatieve route van Jos aanhouden, want het pad is onbegaanbaar.
    Vergeet ook uw mondkapjes niet, want bij de kinderboerderij Pietersheim stond een bord met: Mondkapjes verplicht; boete 250! Vanmiddag weer 2,5 uur wandelplezier gehad, waarvoor weer onze bedankjes aan de samenstellers.

  • Huub Beckers Maastricht

    De route is geactualiseerd en waar L&L over spreken bij Punt 4 is eruit gehaald, een mooie bosrijke route en Domein Pietersheim is altijd een leuke wandeling waard vooral De Burcht en de Kinderboerderij

Leave a Comment