Comments ( 3 )

 • Margriet

  Wat een prachtige route, vooral het gedeelte langs de Astense Aa is schitterend! We gaan deze route zeker nog een keer lopen!!
  Mooie foto’s gemaakt onderweg!

 • Sjef Schmit

  Vanmorgen na Sevenum 1018 doorgereden naar Liessel. Inderdaad zoals door Margriet geschreven een prachtige route met veel afwisseling. De bospaden zijn heel bijzonder. Het gaat maar op en neer. Dat kom je eigenlijk maar zelden tegen. Het stuk langs de Aa is heel bijzonder en mooi. Het pad loopt vlak langs het beekje en je kijkt je ogen uit. Zo mooi!! Jammer dat de sponsor dicht was door Covid-19 maatregelen, want ik had best wel zin om iets lekkers te drinken na zo’n lange wandeldag.

 • WSC VJeO - Alice & Piet Hartog

  Voorjaarsvakantie!
  Echter, het weer op dinsdag 4 en woensdag 5 mei, de dag dat wij deze wandelroute hebben gelopen, duidde meer op herfstvakantie!
  Kort nadat wij vertrokken waren uit Liessel konden wij gelukkig nog even schuilen bij een boerderij onder het dak van een tuinhuis. Daarna klaarde het weer op en hebben we het droog gehouden.
  Een mooie route die meteen het bos in gaat, net als je Liessel hebt verlaten. En inderdaad, het stuk langs de Astense Aa is zeer mooi!
  Wederom genoten van een mooie, goed beschreven route.

  Voor foto’s zie: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=wscvjeo&set=a.1361745574182859

Leave a Comment