1120. Stramproy

Comments ( 5 )

 • Petra en Jan

  We waren tijdens deze wandeltocht verrast door de prachtige natuur. Eenmaal uit het dorp is het alleen maar bos,open velden, water en kleine paadjes. We geven deze route een dikke 8!
  Wel in de zomer bedacht zijn op processie-rups.

 • Cox, tjp

  7 juni 2020. Wat een prachtige wandeltocht. Bij de Luysen is de wandeltocht VERBODEN VOOR HONDEN. Hond kort aangelijnd en toch doorgelopen. Is niet hoe het hoort, maar een omlooproute ken ik niet. Inderdaad veel eiken, maar (nog) geen last gehad van de rups.
  Een aanrader.

 • Astrid

  Deze leuke en gevarieerde wandeling vandaag gelopen. Je komt door het mooie natuurgebied, De Luysen. (Vroeger lag hier een camping De Luysen, maar daar zie je nu niks meer van terug. Alles is weer terug gegeven aan de natuur.) Mensen die graag vogels spotten zullen hier hun ogen uitkijken. Verder schitterende vennen met leuke struin paadjes erdoor. Heerlijk, we hebben weer genoten..
  Ps Overal stond geschreven dat ze de processierups deden bestrijden. Wij hebben er in iedergeval geen last van gehad .

 • Bart en Petra

  Vandaag met heerlijk wandelweer deze fantastische route met weinig of geen omgevingsgeluid gelopen, super ! Ook de beschrijving was top en zonder haperingen. En als kers op de taart hebben we in natuurgebied Grootbroek maar liefst 10 edelherten gespot, wat wil je nog meer.
  Deze wandeling gaan we zeker weten in het voorjaar nog een keer maken.

 • Sjef Schmit

  Vandaag voor de 2e keer deze mooie lange wandeling gelopen. De vorige was in de zomer 2018 en toen heb ik een week lang volop kunnen genieten van de processierups jeuk. Een prachtig waterrijk moeras gebied met mooie paadjes door de bossen. Soms wel erg drassig, maar des te leuker om heerlijk te struinen door dit gebied. De Luysen is een mooi natuurgebied en de vogelspotters waren zeer actief in de 3 uitkijkhutten.

Leave a Comment