Comments ( 3 )

 • Hans en Loes

  30 maart deze route gewandeld. Het was een prachtig zonnige dag. Mooie route, wel veel omgewaaide bomen op de wandelpaden, het was af en toe klauteren. Nog net te vroeg voor de daslook jammer genoeg.
  We hebben weer genoten van ons mooie Limburg.

 • Robert Blom

  Op deze zonnige ☀ (Carnavals)zondag/ Valentijnsdag ❤️💛💚 in goed gezelschap op pad vanuit Elsloo voor deze erg leuke wandeling door het Kasteelpark, langs het Julianakanaal en Kasteel Elsloo en door het Hellingbos richting buurtschap Broekhoven. Het Bunderbos in en via goed beloopbare veldwegen naar vertrek. Aansluitend heerlijke zelfgemaakte Tomatensoep en verse gebakken Wafels bij de sponsor van de wandeling, Het Slimme Schaap. Aanrader!

 • Rudi

  Dat je vanuit Elsloo schitterende wandelingen kan maken, is algeheel bekend. Dat Wandelgids Zuid-Limburg zijn steentje bijdraagt aan de wandelpret in Elsloo mag ook duidelijk zijn. Deze route breidt dan ook het arsenaal aan boeiende routes in deze streek alleen maar uit. Afwisseling is troef met deze wandeltocht. Het historische centrum van Elsloo blijft de moeite waard. Het Julianakanaal, waar je zowel boven- als onderlangs wandelt, zorgt voor een stukje struinen langs de waterkant. Via het kasteelpark van Elsloo met zijn mooie vijvers belandt je in het hellingbos. Trappenpaden, heldere beekjes en een smal kronkelig paadje hoog door de bosrand geven de wandelaar een beetje het gevoel in de Belgische Ardennen te vertoeven. Een tocht die wederom mag bestempeld worden als een prachtige wandeling in een even prachtige omgeving.

Leave a Comment