Comments ( 4 )

 • harry

  gewandeld op 13 november 2019 (droog, regen, zon). uiteraard klimmen en dalen wat het limburgs landschap zo mooi maakt. Tip: maak deze wandeling op een droge maar vooral heldere dag, want dan zijn de vergezichten om in te lijsten !!! Zie mijn twitteraccount harryvanspanje voor mijn foto’s…

 • Ann en Paule

  Gisteren, op een vroege zondagochtend deze wandeling aangevat. Heerlijk rustig en zo mooi na de nachtvorst. Weerom een prachtige route en een prima beschrijving.( Werken bij Volmolen hinderen niet ) .

 • Ton Geers

  Een wandeling van Epen naar Holset en over Harles naar Vijlen en terug naar Epen. Een zeer afwisselende wandeling, veel klimwerk, langs de Geul en door het Vijlenerbos, over graslanden, holle wegen en beekdal. Kortom, het was weer een prachtige dag en de tocht moet je zeker eens gaan lopen. Zie mijn foto’s op https://www.tongeers.nl/landschapsfotografie/epen-holset-vijlen-epen

 • Raoul

  Zeer mooie en afwisselende route. Zelf als trailrun gedaan.

  De hoogtemeters zijn 340. Meer dan bij de info staat aangeduid.

Leave a Comment