Comments ( 3 )

 • Carla Vanchamps

  18 maart 2021

  Hoi Jos en team WGZL, vandaag wandeling 1124 gewandeld. Nieuwsgiering naar de natuurbegraafplaats Eygelshof. We waren er nog nooit geweest. Het was een bijzondere en mooie ervaring om de rust en het uitzicht te ervaren. Natuurlijk wilden we de laatste rustplaats van jullie vriend Jan Nobbe en ons aller ontwerper van vele mooie wandelingen bezoeken. Wij hebben een laatste groet gebracht en veel dank naar hem toe uitgesproken. Door Jan genieten we van veel mooie wandelingen. Hij heeft een mooie rustplek. Wij hopen dat jullie zijn veel te vroege overlijden een plaats kunnen geven. Carla en Guus Fanchamps

 • Ank en Wim van Wijk, Amersfoort

  Vandaag volop) genoten van een deze mooie , afwisselende wandeling.
  Het was even zoeken naar de startplek (waren verkeerd gereden) Natuurlijk nieuwsgierig naar de natuurbegraafplaats alwaar wij heel hartelijk werden ontvangen door een medewerkster (Veva heet zij) die zo vriendelijk was ons te leiden naar het graf van Jan Nobbe wiens leven – zo lazen wij – schitterend is geweest (maar veel te kort); hier even stilgestaan en een verlate groet gebracht.
  Hierna mochten we – wegens de sneeuwbui – ons verwarmen in het ontvangstgebouw waar Veva ons met een heerlijke koffie met koek verwende en ons uitgebreid vertelde over allerlei facetten van de prachtig gelegen en indrukwekkende begraafplaats.
  Onze mooie tocht vervolgd en voldaan teruggekeerd waar wij begonnen

 • Frans

  Hallo Jos,
  Opmerking Punt 4: Het Andreaskruis staat er niet meer. Er is nu een onderdoorgang.

  Het was een mooie wandeling.

  Groeten,
  Frans

Leave a Comment