Comments ( 2 )

  • Robert Blom

    Midweekje ‘wandel’vakantie in Thorn, maar ook om er weer even uit te zijn na 10 weken corona. Op de maandagochtend gestart met deze wandeling van de grote parkeerplaats voor een eerste kennismaking met het witte stadje. Na een eerste indruk via veldwegen op weg naar het sportcomplex van Maasgouw en dan via een onbewaakte grensovergang België binnen naar Vijverbroek. Het gras was gelukkig zeer recent gemaaid en dus was het heerlijk wandelen door dit mooie gebied. Aangekomen in Kessenich gaat het eerst parallel aan de drukke doorgaande weg om vervolgens in het dorp zelf te komen met de prachtige kerk. Kaarsje branden en even rondkijken om mijn we te vervolgen. Via een volgend natuurgebied, leuke vlonderpaden en bruggetjes gaat het richting Maasplas Grote Hegge met zijn strandjes en terug naar parkeerplaats. Heerlijk rustig onderweg en route prima in orde.

  • Astrid

    Vandaag bij mist deze wandeling gestart. Vijverbroek was een mooi gebied maar het stuk bij natuurgebied Koningssteen-Kollegreend vonden wij prachtig. Vooral met de laaghangende mist over de waterplas bij de vlonder was een plaatje. We hebben dan ook gepauzeerd in de uitkijkhut. Onder het genot van een zelf meegebrachte thermoskan met thee en een boterham en met een mooi uitzicht over de waterplas met verschillende vogels hebben we heerlijk genoten. Even ver weg van corona…..

    Ps na veel regenval hier en daar wat glibberig/moderig maar met goede wandelschoenen prima te doen.

Leave a Comment