Comments ( 4 )

 • Inge

  Mooie en gevarieerde wandeling!

 • Astrid

  29-5-19 Deze wandeling met verrassende stukjes natuur gelopen, zoals bij de uitkijktoren en tussen de vijvers door. Het laatste stuk langs de Keersop beek is ook erg mooi met leuke kleine houten bruggetjes over deze beek. Al met al een route die in verschillende jaargetijden mooi zal zijn!!!

 • Paul

  Het aanloopstuk tot je in de natuur bent duurt wel even, maar wat daarna komt doet je dit snel vergeten. Onderdeel zijn enkele weinig belopen en toch wel lange paadjes die je helemaal onderdompelen in het groen. Mooie beleving.

 • Sjef Schmit

  Een heerlijke lange wandeling met van alles wat. Even een stukje het dorp en dan de natuur in langs het beekje door de bossen en langs de nieuwe aangelegde en opgeschoonde vijvers met uitkijktoren. Dan weer lekker door de bossen en langs een prachtige visvijver weer langs de beek richting dorp. Met dit zonnige weer een fijne wandeldag gehad.

Leave a Comment