Comments ( 3 )

  • Marcel

    Gisteren wandeling 1135 in Altenahr (D) gelopen. Enkele pittige klimmen en vooral het stuk na 3 km over de smalle rotsige bergkam is pittig. Verder zijn wij, op 4 vossen na, niemand tegen gekomen. Erg mooie wandeling door de natuur met veel kleine beekjes, heuvels en bossen. Bospaden, bosweggetjes, smalle bergpaadjes en een enkele asfaltweg. Een en al natuur. Neem wel zelf proviand mee: buiten een Imbisch in Unterkrälingen (die op zaterdag om 14.00 uur open gaat, wij waren daar om 12.30 uur) is er geen horeca onderweg. Op eindpunt Altenahr geen gebrek aan restaurants en hotels.

  • Alards

    Deze schitterende wandeling dit weekend in twee dagen gelopen. Zaterdag lus1 van 13,4km en zondag lus 2 van 6,4 km. Beide routes zijn topwandelingen! Wij komen heel vaak in Altenahr en het is een geweldig wandelgebied met prachtige uitzichten, rotspaadjes, ruïnes en wijnstreek bij uitstek. Goede routebeschrijving👍. Wij hebben een mooi wandelweekend gehad dankzij Jos😀

  • Chris

    Schitterende wandeling, maar let op het eerste gedeelde over de rotsen is volgens mij niet geschikt voor mensen die hoogtevrees hebben of niet echt geoefend zijn. Berg op berg af. leuke vergezichten lekker gewandeld door de wijnranken en bossen. Een aanrader !!! Leuke “vakantiedag” gehad.

Leave a Comment