Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag 2 (1137 en 434) wandelingen vanuit Neer gelopen. Deze wandeling is prachtig. Mooi afwisselend gebied met leuke stuk langs de beek aan het begin. Via Nunhem naar Buggenum en dan een mooi stukje langs de Maas en Maasplassen. Zeker nu in de zomer is een lange broek niet verkeerd. Kortom een schitterend gebied om te lopen en uit te waaien.

 • Kees van der Heijde

  Gisteren wandeling 1137 gelopen. Zijn op deze route aan het werk. Daarom is het soms onduidelijk hoe je moest lopen. Het is inderdaad een mooie wandeling

 • Marja & Wilbert

  Gisteren deze mooie wandeling gelopen. De beschrijving is op 1 punt niet (meer) actueel. Bij punt 5 moet men bij wandelknooppunt 40 niet 29 volgen (dan ga je links af) maar gewoon zoals in de beschrijving aangegeven rechtdoor lopen.

 • Alexander LH

  Een zeer mooie en afwisselende wandeling, helaas liep ik toch tegen wat opstakels gedurende de route.

  Parkeren op donderdagmiddag mag niet op de aangewezen plek, is er een alternatief waar dan geparkeerd mag worden? Nu heb ik die bij het begin een paar straten van de route gezet aan de rand van Neer (Spuitjes)

  Tussen punt 2 en 3, er waren wat graspaden volledig begroeit waardoor je het pad niet meer zag (juni 2023) en een deel was afgesloten vanwege begrazing door schapen, er lopen ook mooie alternatieve asfaltpaden/fietspaden erlangs, maar dit was even uitzoeken hoe ik moest lopen. kunnen alternatieven ook beschreven worden in geval van hoge begroeiing? Ik zou niet aanbevelen om door het schapengebied te gaan zoals ik deed, want dan denken 100den schapen dat je ze eten geeft en gaan dan massaal blaten en komen enthousiast op je af in het natuurgebied.

  Net na punt 4 waren enkele achterompaadjes in Buggenum welliswaar zeer mooi, maar heg groeide zo breed dat het pad erg smal werd.

  De rest van de wandeling was zeer mooi en goed beschreven.

Leave a Comment