Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag 2 (1137 en 434) wandelingen vanuit Neer gelopen. Deze wandeling is prachtig. Mooi afwisselend gebied met leuke stuk langs de beek aan het begin. Via Nunhem naar Buggenum en dan een mooi stukje langs de Maas en Maasplassen. Zeker nu in de zomer is een lange broek niet verkeerd. Kortom een schitterend gebied om te lopen en uit te waaien.

  • Kees van der Heijde

    Gisteren wandeling 1137 gelopen. Zijn op deze route aan het werk. Daarom is het soms onduidelijk hoe je moest lopen. Het is inderdaad een mooie wandeling

  • Marja & Wilbert

    Gisteren deze mooie wandeling gelopen. De beschrijving is op 1 punt niet (meer) actueel. Bij punt 5 moet men bij wandelknooppunt 40 niet 29 volgen (dan ga je links af) maar gewoon zoals in de beschrijving aangegeven rechtdoor lopen.

Leave a Comment