Comments ( 3 )

 • Frenk

  Prachtige wandeling, veel groen en weinig asfalt. Bij punt 4 “terrassen weiland” wil ik echter opmerken dat het hier niet makkelijk was om in dit
  weiland te komen waarschijnlijk vanwege het feit dat de koeien half mei niet meer op stal staan. Het hekwerk aan zowel de in als uitgang zat goed op slot. Dat werd dus klauteren over de hekken in ons geval of over/onderdoor de prikkeldraad omheining wat niet voor iedereen weg gelegd zal zijn.

 • Gabriel

  Op 2 januari 2023 gelopen. Prachtig!

  Bijna op het einde, voor de kalkovens, een brug kapot door overstromingen. Rechtdoor lopen, door de wei, was een prima keuze.

 • Mark

  Wat een geweldige en meestal zeer rustige lus! Behalve het deel door Kornelimünster, erg groen, veel weilanden en bospaden. Verschillende trappen in het laatste derde deel, maar goed te lopen.
  Café Napoleon is nog steeds gesloten wegens overstromingsschade. Naar verwachting niet heropend voor de herfst van 2023. Kornelimünster biedt echter vele andere eet- en drinkgelegenheden.
  De twee bruggen in de punten 3 en 8 ontbreken nog. In punt 3 kun je goed over de stapstenen lopen, ze zijn groot en vlak. Bij punt 8 stond het water vandaag vrij hoog en waren de stenen erg onregelmatig. De beschreven omleiding rechtdoor over het weiland werkt echter goed.
  In punt 6 moet je de rechter groene deur nemen. Niet de linker deur met huisnummer 21 – dit is een (vergrendelde) huisingang. De trap is achter de rechter deur.

Leave a Comment