Comments ( 2 )

 • Pierre Meijer

  Vandaag ( 18 mei 2019) met totaal 4personen deze wandeling gelopen. Helaas een beetje mistig de eerste uurtjes.
  Deze wandeling is een aanrader met prachtige vergezichten en zeer afwisselend landschap.
  De afsluiting op een terras in Theux ( te Beaubourg) was een afknapper. Een flesje Val Dieu voor € 5,40 is wel een beetje gortig !!!!!!!
  Tussen de 2 lussen hebben we gepauzeerd in Le Hocheporte met super heerlijke koffie en normale prijzen.

 • Mark

  Fantastisch weer (24 graden begin april), fantastische wandeling met veel weidse uitzichten. Er zijn een paar hoogtemeters, maar die zijn goed verdeeld over de lengte van de route. Er is wat verkeer aan het begin, maar al na 10 minuten hoor je de stilte – de vogels zingen en het beekje ruist. Ondanks een paar stukken asfalt, loop je het grootste deel van de tijd op paden, in het bos of in weilanden.
  In het midden van punt 6 (bij de Hoëgne) stond vandaag een bord dat het pad na 0,6 km is afgesloten (“Route barrée”). Dit was echter geen probleem voor deze wandeling, omdat je het pad van tevoren afslaat.

Leave a Comment