Comments ( 3 )

 • Hans Bastiaansen

  Mooie route!
  Alleen ligt er naast de driehoekige stal een enorme boom over het pad.
  Je moet/kunt er voorzichtig omheen.
  Wel oppassen voor schokdraad.
  Prima beschreven.

 • Myriam en Rudi

  Dit is een erg mooie en gevarieerde route. We starten vlak en genieten onderweg van de kleurenpracht van de bloemetjes. Voorbij de Geulhemermolen beginnen de klimmetjes in het bos met als uitsmijter de stalen trap. De hellingen zijn in deze route goed te doen en geven toch wat extra. Bovendien krijg je er heel wat voor terug. Het magnifieke uitzicht bij groeve Curfs is hier een mooi voorbeeld van. Een leuk weggetje langs de Geul brengt ons terug naar Meerssen waar we als afsluiter nog een rondje door het Proosdijpark cadeau krijgen. Heel het traject “droog” gewandeld met afwisselend zon en wolkenvelden. Bij aankomst op de markt in Meerssen begon het flink te regenen. Perfecte timing van onze kant en een schitterende route met dito beschrijving van Wandelgids Zuid-Limburg.

 • Robert Blom

  Hedenochtend deze wandeling gelopen en gestart bij de Geulhemermolen. Erg afwisselende route met diverse, voor mij, nieuwe paadjes. Het warm al rond de 20 graden deze ochtend dus het eerste gedeelte door het bos was erg lekker ter afkoeling. In Meerssen nog een bezoek gebracht aan de Basiliek en de geweldig mooie glas-in-lood- ramen van Charles Eyck bekeken. Op de terugweg wederom mooie paadjes en weggetjes en net voor de driehoekige stal met zonnepaneel ligt inderdaad een gigantische boom over het pad, maar inmiddels (vermoedelijk door de eigenaar van het privé gedeelte) is er een nieuw pad rondom deze boom aangelegd. Je kunt er dus nu toch eenvoudig langs, want ook de afrastering is aangepast.

Leave a Comment