Comments ( 3 )

  • Astrid

    Iemand die van paddestoelen houd moet zeker deze wandeling gaan lopen. Vooral in t gebied ,Beesels Broek, waren er al vele te vinden. Ze waren wel aan het werken in Beesels Broek, maar je kon de route gewoon goed volgen. Verder een verrassend paadje over het ecoduct. Al met al een leuke wandeling!

  • Sjef Schmit

    Na wandeling 1322 Brüggen naar Swalmen gereden en deze wandeling gelopen. Hemelsbreed een afstand van 6 km. en toch een heel andere gebied. Lekker struinen over veldwegen, een stukje Beesel en dan weer terug naar het startpunt. Het paadje over het ecoduct en het paadje daarna is zeer verrassend en mooi.

  • Margriet

    Afgelopen zondag deze route gelopen. Mooie route , behalve het gedeelte in Swalmen waar je vrij lang over een groot bedrijventerrein loopt. Maar het Beesels Broek maakt veel goed .

Leave a Comment