1151. Sint Odiliënberg

Comments ( 3 )

  • Astrid

    27 maart 2019, deze leuke en perfect omschreven wandeling gelopen. Bosrijke wandeling, waar vele omgewaaide bomen her en der lagen, maar we hebben er geen hinder van ondervonden. Heerlijk weer genieten , al wandelend, van fluitende vogels en uitlopende natuur!!!

  • Sjef Schmit

    Vandaag 20 juni 2019 deze heerlijke mooie wandeling gelopen. Via leuke bospaadjes loop je door de bossen en dan weer langs de bosrand. Veel variatie en mooie vergezichten. Jammer dat de Vlootbeek nog steeds droog staat, maar dat maakt het gebied niet minder mooi. Terug op het terras bij de sponsor Le Carrefour is het nog eens heerlijk nagenieten.

  • Wim

    Deze route op vrijdag 7 februari 2020 gelopen. Windstil en volle zon. Het was genieten van het mooie glooiende uitzicht. De Vlootbeek was goed gevuld vanwege de vele regen van de afgelopen tijd. De route was heel afwisseld. Een aanrader.

Leave a Comment