1151. Sint Odiliënberg

Comments ( 4 )

 • Astrid

  27 maart 2019, deze leuke en perfect omschreven wandeling gelopen. Bosrijke wandeling, waar vele omgewaaide bomen her en der lagen, maar we hebben er geen hinder van ondervonden. Heerlijk weer genieten , al wandelend, van fluitende vogels en uitlopende natuur!!!

 • Sjef Schmit

  Vandaag 20 juni 2019 deze heerlijke mooie wandeling gelopen. Via leuke bospaadjes loop je door de bossen en dan weer langs de bosrand. Veel variatie en mooie vergezichten. Jammer dat de Vlootbeek nog steeds droog staat, maar dat maakt het gebied niet minder mooi. Terug op het terras bij de sponsor Le Carrefour is het nog eens heerlijk nagenieten.

 • Wim

  Deze route op vrijdag 7 februari 2020 gelopen. Windstil en volle zon. Het was genieten van het mooie glooiende uitzicht. De Vlootbeek was goed gevuld vanwege de vele regen van de afgelopen tijd. De route was heel afwisseld. Een aanrader.

 • Sjef Schmit

  Vandaag mijn wandelingen rondom St. Odilienberg compleet gemaakt samen met wandeling 1784. Een heerlijk lange wandeling door en langs de bossen en de Vlootbeek. Vanuit de rand van Montfort weer terug door de mooie bossen en leuke paadjes. Dan nog even een stukje aan de andere kant van Berg en weer terug nar de sponsor voor de nieuwe wandeling 1784.

Leave a Comment