Comments ( 4 )

 • Sjef Schmit

  Wat is dit een schitterend gebied om te wandelen. De routekaart lijkt eentonig, maar niets is minder waar. Van mij krijgt deze wandeling een dikke 10. Heerlijke leuke bospaadjes, een mooi stuk langs een zandstrand van het gebied Sahara. Echt een absolute topper. Elke wandelaar moet deze wandeling doen en dan op het einde lekker op het terras genieten van een heerlijke consumptie en van de bootjes in de jachthaven.

 • Fred Truijen

  Wandelgids Zuid-limburg is een uitzonderlijk gulle bron van wandelinspiratie en herbergt vele klassieke pareltjes gaande van de Ninglinspo, het fantastische Klein Zwitserland in Echternach tot het 5 sterrenlandschap van Zuid-Limburg… Richt de blik en de wandelschoenen gerust wat ruimer en voeg ook de Lommelse Sahara maar aan dit erelijstje toe. Wat is wandeling 1152 een feest. Eens iets totaal anders. Deze lange topper is een aaneenschakeling van variërende natuurpracht ; golvende bospaadjes, weidse heidezichten en meren met witte stranden, afgekruid met een fantastische uitkijktoren. Als je het wandelkaartje ziet denk je, het is gewoon heen en terug maar nergens krijg je onderweg dat gevoel en is afwisseling de regel.
  Trommel je wandelvrienden bij mekaar en aantrekken die schoenen ! Ontdek de Sahara !

 • Astrid

  We hebben weer een mooie dag erop zitten in de schitterende Lommelse Sahara! Een mooie voetgangersbrug bracht ons naar de Sahara. Daarna was het heerlijk slenteren langs de waterkant, op zoek naar het scheepswrak. Wat een prachtig natuurgebied. Het toetje was natuurlijk de 30 meter hoge uitkijktoren!
  En zoals al eerder gezegd, je zou niet zeggen dat je op en neer loopt ….het is gewoon een wandelroute die voor ons in de top 10 staat!!

 • Sjef Schmit

  Vandaag deze wandeling voor een stukje gelopen ter controle. Bij punt 2 was een en ander niet duidelijk. Punt 1 en 2 nu aangevuld met wandelknooppunten en extra gele stippen op de bomen. Fout lopen moet nu niet meer mogelijk zijn.

Leave a Comment