1155. Houthalen

Comments ( 4 )

 • Claudio & Liliane

  Mooie, wandeling aan de westkant van een enorm uitgestrekt militair domein met aansluitend een voor de regio belangrijke oude mijnsite.Voornamelijk bosgebied waar de stilte wel bijzonder opvallend was. Het uitzicht op het mijnterril zeker niet overslaan. Het uitzicht daarboven geeft nog een mooi overzicht van de omliggende oude mijnsites.

 • Sjef Schmit

  Een schitterend gebied met mooie goed begaanbare wandelpaden. Heerlijk stil en je komt bijna niemand tegen. Leuke paadjes door de bossen en een mooi knuppelpad (wordt vervangen) door een heerlijk stiltegebied. De mijnterril geeft je een prachtig uitzicht en mag je zeker niet overslaan. Het is wel een lange stevige wandeling ernaar toe, maar het resultaat is fantastisch. Terug bij Het Boske op het terras bij de vriendelijk uitbater is het heerlijk nagenieten.

 • Jan en Ine

  Op 30 december 2019 deze mooie wandeling gelopen bij prachtig helder weer. Begin van de route (ca. 2 km) is wel heel drassig. Het knuppelpad bij punt 4 is inmiddels klaar en prima begaanbaar. Zowel vanaf de uitkijktoren als de mijnterril, is het uitzicht rondom fantastisch!

 • Ann en Paule

  Wat waren we weer enthousiast vandaag ! Prachtige, leuke en gevarieerde wandeling ! Heerlijk op deze herfstdag. Goed uitgekiend en duidelijke routebeschrijving !

Leave a Comment