1156. Julémont

Comments ( 3 )

 • F.Mertz

  Zaterdag 17 november, een zon overgoten dag, deze prachtige wandeling met schitterende vergezichten gelopen. Volop genoten van de vele herfstkleuren welke het landschap tot een plaatje maken. Voor ons zeker een van de mooiere
  wandelingen door het land van Herve en een aanrader bij helder weer ( vergezichten ).

 • Guido

  We lopen vrijwel wekelijks een route uit de wandelgids. Al veel mooie routes gelopen. Maar deze wandeling is wel echt een topper. Ondanks de vele modder hebben we genoten!

 • Karen

  Heel avontuurlijk met soms smalle voetpaadjes, steile klimmetjes en dwars door weilanden. Bij onze wandeling 15 juni 2024 zijn grote delen slecht begaanbaar: veel is overwoekerd, er is behoorlijk wat modder, en zonder gpx kan je het pad niet vinden. Er mag wel wat gesnoeid worden! We hebben zeker 4 bankjes onderweg geteld. We hebben absoluut genoten!

Leave a Comment