1171. Posterholt

Comments ( 2 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag 2 wandeling vanuit Posterholt. Wandeling nr 1092 en 1171. Een lange wandeling maar zeker de moeite waard. Jammer dat de vele beekjes en slootjes helemaal droog staan. Lekker even door het kasteelpark en leuke smalle bospaadjes. Kortom genieten van elke stap die je zet.

  • Astrid

    Wanneer je Posterholt binnen komt gelopen is het heel apart om een groot kerkhof in het midden van het dorp aan te treffen. Met zelfs een uitstrooiveld… De wandeling gaat vrij snel verder langs de beek de Leigraaf. Die je geruimde tijd volgt. Weldra zit je volop in de mooie natuur, richting kasteel Aerwinkel. Onze lunch genuttigd in het park van het kasteel. In het park zag je al de lelietjes der dalen verschijnen maar helaas nog niet in bloei. Via een mooi pad langs de Vlootbeek kom je in het knusse buurtschap Reutje en voordat je het weet sta je weer bij de parkeerplaats. Top dag!

Leave a Comment