Comments ( 4 )

 • Jan en Tiny

  Op 21-2-2019 deze route gelopen onder het genot van een voorjaarszonnetje is het een aanrader ondanks dat het nog niet groen was. De omschrijving was wederom top!!!.Na de wandeling is er in Arendonk voldoende horeca voor een lekkere trappist.

 • Sjef Schmit

  Vandaag een lekkere lange wandeling in Belgie en stukje Nederland. Het begin zijn lange open stukken en zeker met deze frisse temperaturen, heerlijk snuiven van de koude lucht. Voorbij de grens loop je in natuurgebied Reusselse Moeren. Een schitterend gebied en dan weer een stukje langs het kanaal op naar de volgende natuurgebieden Het Goorken en dan Lokerse Dammen. Nu in de kersttijd was het parkje nabij het zwembad, met name het pad langs De Wamp (punt 7) en verder over het knuppelpad, prachtig verlicht met kerstverlichting en muziek. ‘s-Avonds moet dit geweldig mooi zijn. Terug bij de sponsor nog een lekkere koffie met huisgemaakt gebakje om op te warmen. Heerlijk!!

 • Bart en Petra

  Vandaag deze leuke en gevarieerde route gelopen met prima wandelweer. Aandachtspunt voor het eerste stuk langs het kanaal Dessel-Schoten waar tot eind april 2022 werkzaamheden zijn aan de oevers. Mogelijk dat je hier een stukje om moet. (wij zijn er nu stiekem langsheen geglipt).
  En bij de laatste regel van punt 4 wordt gesproken over een gele stip maar het is toch echt een groene. Iets wat overigens niet erg is wat je kunt daar eigenlijk niet fout lopen met de wederom prima routebeschrijving.

 • Ad en Bep

  Op 4 maart 2022 deze wandeling gelopen. Mooie wandeling en afwisselend. Wij hebben heerlijk koffie gedronken bij het Brugwachters huisje aan het kanaal. Het heet Brug4. Is bij punt 2. Echt ,n mooi plekje om even te pauzeren. Hele vriendelijke mensen en leuk terras. Met uitzicht op het kanaal. Route was weer super goed beschreven, zoals altijd. Alleen bij punt 6 de kruising waar staat WKP 31 gaat u RD 37 over het graspad langs de heg, Stond geen 37 op maar 30 . Maar het was geen probleem, want het wijst zich vanzelf waar je naar toe moet. Wij genieten nog steeds iedere keer weer van de mooie en leuke wandelingen, met info over alles wat op je pad komt. Bedankt Jos voor alle mooie routes die we al hebben gelopen in het verleden

Leave a Comment