Comments ( 3 )

  • Ralf Schatorie

    Vandaag 22 juni de wandeling in Bladel gewandeld, en dan de korte versie van 7,8 km. Het is wederom een prachtige wandeling in een mooi gebied. Bij de visvijver is het lekker toeven, hier staan voldoende bankjes om even te genieten van de prachtige natuur. Wij hebben weer heerlijk gewandeld, en genoten van de omgeving.

  • Carlo en Helmi

    Gisteren de hele wandeling gelopen. Een aanrader. Veel variatie, prachtige lanen met grote eiken en beuken, wandelen langs beken en velden. Het gedeelte langs de A67 stoorde niet echt. Het startpunt, het Nekkermenneke, is een aanrader. Netjes verzorg, sfeervol. Na de wandeling was het goed toeven bij de open haard.

  • Sjef Schmit

    Vanmorgen eerst naar Reusel voor wandeling 1197 en daarna deze prachtige wandeling door de bossen met heel veel sneeuw. De ijzers onder de schoenen deden hun best. Een mooie wandeling langs een visvijver en dan door de bossen, een smal pad langs de Aa en daarna langs de snelweg. Via weer een smal bospaadje terug naar de sponsor (helaas dicht “Corona”). Maar het is genieten van deze wandeling en deze dag met heel veel sneeuw op de paden en een stralende zon.

Leave a Comment