Comments ( 6 )

 • Sjef Schmit

  Vandaag, 7 maart 2019, regen en wind getrotseerd en deze mooie wandeling gelopen. Halverwege bij punt 4 route 568 (Velden) opgepakt en verder gelopen. Bij terugkomst op deze plek, route 1178. afgemaakt. Een mooie wandeling door de velden en bossen, met af en toe een heuvel. Het heide gebied is prachtig. Als de hei in bloei staat zal het nog mooier zijn. In Lomm nog even de dijk opgelopen richting Maas. Veel wind gevangen maar een fantastisch uitzicht. Een natte dag met veel kilometers.

 • Alards

  Vandaag deze mooie wandeling gelopen in Lomm. Prachtige natuur door bossen, heide en veldwegen. Goede routebeschrijving. Het startpunt van deze route bij cafetaria De Mmol, is er niet meer. Deze staat te koop.

 • Wilbert

  Zondag 21 juni deze wandeling gelopen. Cafetaria de Mmol is nog steeds gesloten en te koop. Het gras bij het bospaadje bij punt 1 staat erg hoog maar het paadje is goed te volgen. Het is verder een mooie wandeling met een goede beschrijving.

 • Elly

  Bij 1. —- Aan het eind van de laan gaat u bij afsluitboom RD over het bospaadje. ——-Hier konden we het pad niet vervolgen omdat het helemaal ondergelopen was door water van het omringend moerasgebied.——–

  Het is overigens geen straf om het pad door dit mooie moerasgebied naar de Hanikerweg helemaal terug te lopen, links af te slaan bij de Hanikerweg en de route weer op te pakken bij: loop bij wkp 32 (30) rechtsaf het natuurgebied Ravenvennen binnen.

 • Geert

  Vandaag ook deze mooie route gelopen. Dezelfde opmerking als Elly op 10 april. Precies op het einde van het paadje konden we niet meer verder door omringend water, bij punt 2 dus. Maar teruglopen was inderdaad geen straf. Nog een mooie roofvogel gespot daar.

 • Mieke

  Mooie afwisselende route! 2,5 uur gewandeld, vergezeld door een aangenaam zonnetje.☀️ Beschrijving heel duidelijk. Het pad aan het begin was inderdaad nogal nat (waterdicht schoeisel is aan te raden), het was voor ons echter niet nodig om terug te lopen.

Leave a Comment