Comments ( 3 )

  • Sjef Schmit

    Vandaag, 7 maart 2019, regen en wind getrotseerd en deze mooie wandeling gelopen. Halverwege bij punt 4 route 568 (Velden) opgepakt en verder gelopen. Bij terugkomst op deze plek, route 1178. afgemaakt. Een mooie wandeling door de velden en bossen, met af en toe een heuvel. Het heide gebied is prachtig. Als de hei in bloei staat zal het nog mooier zijn. In Lomm nog even de dijk opgelopen richting Maas. Veel wind gevangen maar een fantastisch uitzicht. Een natte dag met veel kilometers.

  • Alards

    Vandaag deze mooie wandeling gelopen in Lomm. Prachtige natuur door bossen, heide en veldwegen. Goede routebeschrijving. Het startpunt van deze route bij cafetaria De Mmol, is er niet meer. Deze staat te koop.

  • Wilbert

    Zondag 21 juni deze wandeling gelopen. Cafetaria de Mmol is nog steeds gesloten en te koop. Het gras bij het bospaadje bij punt 1 staat erg hoog maar het paadje is goed te volgen. Het is verder een mooie wandeling met een goede beschrijving.

Leave a Comment