Comments ( 3 )

 • ingrid bauwens

  We beliepen vandaag 1.3.2019 deze schitterende en duidelijk beschreven wandeling. Ze is bijna volledig onverhard en het terrein is heel erg aangenaam.
  In het begin van de beschrijving is er iets veranderd. Er staat beschreven ‘het brede houten hek over de grindweg richting Wellen met rechts de Herk…..’.
  Hier klopt het niet. Na wat zoeken vonden we echter de oplossing.
  Het houten hek is verplaatst door een zeer vervelende boer (vernamen we van een andere wandelaar) en het hek staat nu op het pad dat naar links loopt. We kropen door de prikkkeldraad.

  • L&L

   Leuk dorp, dat Alken. Wij waren er nog nooit geweest. De wandeling daarentegen vonden wij een stuk minder. Er staat dat dit een natuur rijke wandeling is, en ze is idd. helemaal groen, maar niets van bos zodat je steeds in de volle zon loopt. Niets voor warme zomerdagen, dus.
   Bovendien erg eentonig, want je loopt eigenlijk aan de ene kant van de Herk op, en langs de andere kant terug.
   Bovendien hadden we de pech op de terugweg op een flinke onweersbui getrakteerd te worden. Aangezien er nergens beschutting is, waren we gedwongen om door te blijven lopen, en vonden we pas na 15 min. bij de manege een schuilplaats. Dat was dan wel weer wat avontuurlijk.
   Toch bedankt voor het samenstellen, jongens, maar met meer dan een 5 kunnen wij deze niet waarderen.

 • Reinders

  Wij hebben deze route vorige week gelopen en zijn het niet eens met vorige reactie. Wij hebben van begin tot ein genoten van dit mooie gebied. Als je bos zoekt moet je een boswandeling uitzoeken maar dit natuurgebied is heel afwisselend. Jammer dat de route niet langer was. Lekker gegeten in de brasserie en natuurlijk een Alken gedronken. We gaan deze route zeker nog eens lopen!

Leave a Comment